Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

NOVI VINODOLSKI: Hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

N

Novi Vinodolski, još jedna kvarnerska destinacija, odnosno malo turističko mjesto podno Velebita ili točnije u Velebitskom kanalu. Slične je lokacije kao i obližnja Crikvenica, s jedne strane se nalazi otok Krk dok se u pozadini nalazi Sjeverni Velebit. U Novom Vinodolskom ćete pronaći manji broj smještajnih objekata no oni se kvalitetom drže na zavidnoj razini.

Preporučujemo:

Hotel The View Novi Vinodolski

1. The View Novi Spa hotels & resorts***** - Jedinstveni luksuzni resort na plaži u Hrvatskoj, gdje se ljepote kristalno čistog mora i nezagađenih šumovitih obronaka u zaleđu mješaju s bogatom ponudom i personaliziranom uslugom. Bilo da dolazite na obiteljski odmor, romantični vikend, poslovni put ili aktivan sportski odmor, ovdje ćete pronaći nezaboravno iskustvo koje nalazite samo u najboljim svjetskim resortima.

Apartmani Novi Novi Vinodolski

2. Family apartments Novi**** - Riješite se stresa i doživite mnoštvo nezaboravnih trenutaka uz predivno more i obalu razigranu prirodnim šljunkovitim plažama i kamenitim uvalama. Kristalno bistro more, blagi uvjeti mediteranskog podneblja i strujanje gorskog zraka iz neposrednog zaleđa Novog Vinodolskog istinska su hrana za duh i tijelo. Odmorite se u luksuznim apartmanima u zelenoj oazi.

Apartmani Poville

3. Apartmani Poville I - U mjestu Povile nalaze se prekrasni prostrani apartmani smješteni u nekoliko apartmanskih zgrada. Na raspolaganju je više tipova apartmana kapaciteta za do 6 osoba uz korištenje vanjskog bazena. Uživajte u luksuznom privatnom smještaju tik uz more. U ponudi se nalaze i apartmani Povile II, Poville III i Poville IV.

Turizam u Novom Vinodolskom

Novi Vinodolski
Novi Vinodolski
Novi Vinodolski

Novi Vinodolski prometno je jako dobro povezan. Udaljen je svega 30-ak kilometara od Riječkog aerodroma na otoku Krku, te 50-ak kilometara od autoceste Zagreb-Split (Dalmatina). Riječ je o manjem turističkom mjestu s ograničenim brojem smještajnih kapaciteta obzirom da se naselje okrenulo ka luksuznijim i pomno biranim smještajnim objektima. Vrhunac ponude svakako čini The view Novi spa resort & hotels***** gdje Vas čekaju raskošno opremljene hotelske sobe i suitevi, iznimno bogata wellness ponuda, unutarnji i vanjski bazen, odličan restoran hotela te lokacija iznad plaže. San snova svakog tko želi provesti svoj odmor uz tetošenje na Kvarneru. Uz navedeni objekt smjestili su se Family apartmani Novi**** koji se sastoje od prostranih apartmana kapaciteta za 3-6 osoba uz pristup hotelskom vanjskom i unutarnjem bazenu.

Svi željni boravka u privatnom apartmanu na svoje će doći uz bogatu ponudu No Name apartmana. Riječ je o kolekciji raznolikih studio i standardnih apartmana od kojih su svi smješteni u užoj ili široj regiji Novog Vinodolskog a mogu smjestiti 2-8osoba. Nešto južnije uz mjesto Povile pronaći ćete čak četiri apartmanske zgrade (Poville I, Poville II, Poville III i Poville IV) u kojima se nalaze prekrasno uređeni luksuzni apartmani uz samo more. Gosti apartmana Poville imaju pristup i vanjskom bazenu koji se nalazi između apartmanske zgrade i mora.

Povijest i kultura

Novi Vinodolski
Novi Vinodolski
Novi Vinodolski

Osim turizma, povijesno je Novi Vinodolski važan zbog Vinodolskog Zakonika, jednog od najvažniji dokumenata iz Srednjeg vijeka (1288.g.). Novi Vinodolski krasi i njegova starogradska jezgra, ostaci samostana Paulini, frankopanski dvorac sa 4 kule, kuća braće Mažuranić i još mnogo toga.

kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.