Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

OPATIJA: hotelski smještaj u najpoznatijoj destinaciji Kvarnera

O

Tko još nije čuo za Opatiju? Turističko odredište sa najduljim stažem na Jadranu. Smještena u Kvarnerskom zaljevu na sjeveroistočnoj obali poluotoka Istra, Opatija ugoščuje turiste iz cijelog svijeta već više od stoljeća.

Preporučujemo:

Hotel Istra

1. Smart Selection hotel Istra*** - Vanjski i unutarnji bazen, lokacija svega desetak metara od mora te sobe renovirane u 2018. godini samo su neki od razloga zašto je Smart Selection hotel Istra iz godine u godinu jedan od najpopularnijih hotela u Opatiji. Uz navedeno gostima se posebno sviđa i prehrana u hotelskom restoranu gdje Vas čeka usluga polupansiona uz mogućnost a-la-carte ručka.

Hotel Milenij

2. Grand hotel Adriatic I**** - Moderan hotel kojeg odlikuje prekrasan vanjski bazen s morskom vodom iz koje seže pogled na opatijsku rivijeru i plavetnilo Jadrana. Wellness centra hotela čini ga popularnom destinacijom i za vrijeme hladnijih mjeseci. Susjedni Grand hotel Adriatic II*** ima kategoriju manje što ga čini prihvatljivijom opcijom.

Hotel Palace

3. Hotel Milenij***** - Hotel koji predstavlja sam vrh turističke ponude Opatije. Objekt je manjih gabarita tako da gužve neće biti a sve ponuđene usluge poput wellness zone, bazena i prehrane su na zavidnoj razini. Uživajte u tetošenju na lokaciji svega dvadesetak metara od mora. Prostrana hotelska terasa savršena je za večeru uz more s najdražima.

4. Remisens Premium Grand hotel Palace**** - Smješten unutar bajkovitog zelenog parka uz more ovaj hotel je nezaobilazna točka svih koji će posjetiti Opatiju. Veliki unutarnji bazen s morskom vodom i sobe kompletno preuređene u 2016. godini čest su razlog zašto hotel Palace svake godine bude dom svih koji otkrivaju Opatiju.

Turizam u Opatiji:

Hotel Admiral
Opatija centar
Opatija centar grada

Opatijska rivijera, poznata kao hotelska I wellness destinacija posljednjih se godina nalazi pri samome vrhu elitnih destinacija Sredozemlja. Uz brojne šljunčane i pješčane plaže, obilje zabave uz bogatu gastro ponudu kao i prekrasne uređene zelene lokacije u vidu travnjaka i parkova, Opatija Vas neće ostaviti ravnodušnima. Smart Selection hotel Istra*** je hotel koji pruža odličan omjer cijene i kvalitete uz centralnu lokaciju u blizini mora. Svega još dva hotela u destinaciji imaju tri zvjezdice, a to su Smart selection hotel Lungomare*** i hotel Gardenija***. Vrhunac hotelske ponude svakako predstavljaju tri hotela koje krasi pet zvjezdica, a to su Hotel Milenij*****, Hotel Sv. Jakov***** i Hotel Ambasador***** svaki s bogatom lepezom usluga premium kvalitete.

Remisens hotel Admiral**** jedan je od popularnijih objekata što zbog svojeg velikog vanjskog bazena s morskom vodom, što zbog veličine koja omogućuje više raznih tipova soba. Sestrinski hoteli Grand hotel Adriatic I**** i Grand hotel Adriatic II*** nalaze se na istoj lokaciji s bazenom koji ima vrhunski pogled na opatijsku rivijeru. Otvoren tijekom cijele godine Remisens hotel Kristal**** posjetiti će svi koji žele uživati u čarima wellnessa, a istovremeno boraviti u neposrednoj blizini mora. Remisens Premium Heritage hotel Imperial**** savršen je spoj prošlosti i sadašnjosti obzirom da su moderne usluge hotela smještene u stariju zgradu koja je renovirana. Hoteli Bristol**** i Astoria**** hoteli su slične veličine, oba smještena svega stotinjak metara od mora. Smješten nekoliko koraka od poznate šetnice Lungo mare u srcu zbivanja smjestio se manji Hotel Agava**** sa svojih 70-ak soba uređenih u štihu prošlosti. Jedino turističko naselje nalazi se u okolici Opatije uz mjesto Medveja. Riječ je o naselju Smart Selection Holiday Resort Medveja*** koje je podijeljeno u dio s apartmanima i mobilnim kućicama*** i dio u vidu hotelskih soba***.

Povijest i kultura Opatije:

Hotel Imperial
Opatija plaža
Opatija panorama

Prvi spomen Opatije nastaje sredinom XV st., a samo ime Opatija potječe od benediktinske opatije Sv. Jakova. Opatija je prvi hotel dobila krajem 19. stoljeća za čime slijedi izgradnja i drugih hotela te luksuznih vila. U tome trenu veliki broj posjetitelja iz Rijeke pa i Italije i Austrije počinje posjećivati Opatiju. Među njima vrlo često su znale putovati i razne poznate ličnosti, princeze i kraljevi. Zbog balgodati wellnessa Opatija je rano počela razvijati zdravstveni turizam koji živi i danas obzirom da gotovo svi hotelski objekti imaju wellness centre s bazenima s morskom vodom.

U ponudi ukupno 150 objekata.
kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.