Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

PAKOŠTANE: vrhunski smještaj u srcu Dalmacije

P

Pakoštane su malo turističko mjesto u neposrednoj blizini Zadra. Nalaze se na prelijepoj poziciji oko uvale s pješčanom plažom, okružene borovom šumom. Blizina Vranskog jezera i turističkih središta Zadra i Biograda sa svojim spomenicima iz rimskog doba čine ovu destinaciju savršenim polazištem za istraživanje obližnjih područja.

Preporučujemo:

Naselje Pine Beach

1. Turističko naselje Pine Beach*** - Savršeno mjesto za potpuni odmor i relaksaciju. All inclusive usluga poslužiti će kako niti trena ne morate razmišljati o prehrani dok će nedostatak električne energije u kolibama stvoriti savršenu oazu mira nadomak prekrasnih plaža.

Kamp Kozarica

2. Kamp Kozarica**** - Kamp Kozarica dom je prostranih i komfornih apartmana i mobilnih kućica različitih veličina i kapaciteta. Centar Pakoštana udaljen je svega 10 minuta hoda šetnicom uz zelenilo mediteranskih borova. Blizina plaže i bogati sportski sadržaj čine ovaj kamp jednim od najpopularnijih na lokaciji.

Turizam u mjestu Pakoštane:

pakostane panorama
pakostane
pakostane more

Pakoštane su smještene u uvali nasuprot Nacionalnog parka Kornati, koja predstavlja pravi raj za plovidbu. U središtu Pakoštana je prekrasna mala marina posvećena ribarstvu koja je već dugi niz godina turistička atrakcija. Lučica je zaklonjena otočićima Babuljaš, Sveta Justina i Veli Školj. Pakoštane su smještene u uvali nasuprot Nacionalnog parka Kornati, koja predstavlja pravi raj za plovidbu. U središtu Pakoštana je prekrasna mala marina posvećena ribarstvu koja je već dugi niz godina turistička atrakcija. Lučica je zaklonjena otočićima Babuljaš, Sveta Justina i Veli Školj. Osim spomenutih smještajnih kapaciteta posjetitelji vrlo često kao mjesto boravka odabiru i hotel Adria*** u obližnjem Biogradu na moru iliti jedan od luksuznih objekata u Zadru; Hotel Borik****, hotel Diadora****, hotel Adriana**** te najbolji na lokaciji hotel Iadera*****.

Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.