Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

POREČ: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

P

Poreč, još jedan od istarskih gradića duge povijesti, točnije 2000 godina, smjestio se na zapadnoj obali Istre, između rijeke Mirne na sjeveru i Vrsara na jugu, točnije u jednoj uvali prirodno zaštićenoj nasuprotnim otokom Sv.Nikola. Grad Poreč jedna je od najpoznatijih turističkih destinacija Istre i obiluje raznim vrstama smještajnih kapaciteta te velikim brojem popratnih usluga i sadržaja.

Preporučujemo:

Hotel Delfin

1. Hotel Delfin** - Jedan od najposjećenijih hotela Poreča i okolice svakako je hotel Delfin. Lokacija na zelenom poluotoku, pristupačne cijene, razne vrste soba kapaciteta za 2-4 osobe, prekrasan vanjski bazen s morskom vodom te minimalna udaljenost od plaže (50m) s oznakom Plave zastavice samo su neki od razloga zašto brojni gosti iz godine u godinu odabiru upravo ovaj hotel.

Hotel Molindrio

2. Hotel Molindrio**** - smješten na sunčanoj strani naselja Zelena Laguna hotel Molindrio nudi vrhunski smještaj uz cijelu lepezu popratnih sadržaja. More je idaljeno svega 300m, a gosti mogu uživati i u dva vanjska bazena s velikim prostorom za ležaljke. Topla preporuka za sve koji žele provesti svoj odmor u Poreču!

Turističko naselje Lanterna

3. Turističko naselje Lanterna Sunny resort** - Apartmansko naselje smješteno desetak kilometara od Poreča poziva Vas u svoje komforne apartmane za 2-6 osoba koji su u prosjeku udaljeni 150m od šljunčanih i stjenovitih plaža s oznakom Plave zastavice. Naselje je obrgljeno gustom šumom borova čiji hlad će Vam dati predah od onih posebno toplih ljetnih dana.

Hotel Materada

4. Hotel Materada*** - Na mirnome poluotoku svega 3km od centra Poreča smjestio se hotel Materada. Okružen zelenilom i smješten svega 100m od mora ovaj hotel s dva vanjska bazena (jedan za djecu) idealan je odabir za sve koji žele posjetiti Poreč i odsjesti u vrhunskom hotelu s tri zvjezdice gdje Vas čekaju prostrane i klimatizirane Classic i Superior sobe.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Poreču

Poreč
eufrazijeva bazilika
Poreč zalazak sunca

Bogat turističkom tradicijom, Poreč nudi obilje turističkih sadržaja i raznovrsnost turističkih smještaja. Najveći smještajni kapaciteti Poreča razvili su se oko dviju najljepših uvala, Plave i Zelene Lagune gdje je koncentriran i najveći dio sadržaja vezanih za morske radosti kao što su kupanje, izležavanje na pijesku, ispijanje napitaka u beach barovima, skijanje na vodi, ronjenje, surfanje, izleti brodicama i sl. Poreč ima izuzetnu ponudu ribljih restorana, konoba, pizzeria i sl., a za one koji traže i noćni provod tu je i više barova, noćnih klubova, beach barova i sl.

Turistička naselja Poreča i okolice idealan su odabir za društva ili obitelji koji žele svoj odmor provesti u udobnosti apartmana. Turistička naselja Lanterna Sunset** i Lanterna Sunny*** odličan su odabir za sve koji žele prihvatljive cijene uz smještaj na mirnoj lokaciji 10km od Poreča. Turističko naselje Astra** dom je komfornih apartmana za 4 osobe smješteno u Zelenoj laguni. Valamar Tamaris Villas**** predstavlja naselje uz more s vilama za do 6 osoba i vanjskim bazenom dok je naselje Garden Suits Park**** dom komfornih suiteva za 4 osobe, također s vanjskim bazenom.

Hoteli Poreča i okolice su mnogobrojni i raznoliki, a većina ih je smještena na prekrasnom području zvanom Zelena Laguna. Tamo ćete pronaći hotel Laguna Albatros**** s 2 vanjska bazena smješten svega 100m od mora. U njegovoj blizini nalaze se i hotel Istra***, hotel Gran Vista***, hotel Plavi*** i hotel Zorna***, sve redom odlični hoteli s tri zvjezdice. Nešto sjevernije i sa zvjezdicom više smješteni su Hotel Parentium**** kao i hotel Molindrio****, vrhunski hoteli s prekrasnim sobama i zavidnom lokacijom u zelenilu u blizini mora i uređenih plaža. Posebno populara hotel je hotel Delfin** smješten uz plažu s oznakom Plave zastavice mami i velikim vanjskim bazenom te mnoštvom popratnih sadržaja kako za djecu tako i za odrasle. Nekoliko kilometara sjevernije od centra Poreča svoj dom našao je vrhunski hotel Diamant**** poznat po svojoj odličnoj usluzi, vanjskom i unutarnjem bazenu te wellness uslugama. U njegovoj neposrednoj blizini nalaze se još dva hotela s tri zvjezdice i to hotel Valamar Rubin*** te hotel Mediteran***. Novoizgrađeni hotel Park**** zajedno s pripadajućim objektom Garden Suits Park**** posebno su osvježili turističku ponudu Poreča s premium smještajem, novim uslugama i čitavom lepezom popratnih aktivnosti. Svi željni boravka u privatnom apartmanu u Poreču će pronaći veći broj apartmana koji se međusobno razlikuju veličinom, opremljenošću te naravno lokacijom.

Povijest i kultura Poreča

Poreč sport
Poreč diving
Poreč centar

Sam grad još uvijek njeguje rimsku ostavštinu, a najvažnije ulice castrum Poreča, Dekumanova i ulica Karda Maximusa, konzervirane su i sačuvane u izvornom obliku, ali ne i sadržaju, gdje danas ipak prevladava turistička ponuda, koja je dobila svoj snažniji zamah 70-ih godina prošlog stoljeća. Od bogate gotičke i barokne ostavštine, najvažnija je Eufrazijeva Bazilika iz V st., a koja je zaštićena i od strane UNESCO-a 1997. godine.

U ponudi ukupno 53 objekata.
pula pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.