Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

PRIMOŠTEN: hotelski smještaj u biseru Dalmacije

P

Primošten je smješten 20 km od grada Šibenika i prostire se na dva poluotoka blizanaca: na prvom je smještena stara gradska jezgra a na drugom hotelski kompleksi. U prošlosti je Primošten bio otok na kojeg se dolazilo preko mosta, a danas je taj otok povezan s kopnom i jedan je od najljepših i romantičnijih mjesta na Jadranu. Primošten spada u najpopularnija turistička naselja u Dalmaciji. Mjesto njeguje turizam još od 60-tih godina. Rogoznica i Primošten svrstavaju se među najslikovitije obalne gradove na Jadranu.

Preporučujemo:

Hotel Zora

1. Adriatiq hotel Zora*** - Hotel Zora je smješten na borovima obraslom poluotoku Raduca u Primoštenu. Nalazi se odmah uz more u neposrednoj blizini slikovitog gradića Primoštena. Odmorite se uživajući na terasi jedne od 360 novo renoviranih soba, slušajući lagane zvuke valova te uživajući u prekrasnom pogledu na more kao i na kamenite kuće Primoštena.

Turizam u Primoštenu:

Primošten plaža
Primošten more
Primošten panorama

Primošten ima jedinstveni položaj na malom poluotoku između uvala Raduča i Primoštena. Povijesni centar grada leži na brdašcu i odlikuje se brojnim malim uličicama koje vode do crkve Svetog Jurja, sagrađene 1485. a renovirane 1760, koja u neposrednoj blizini ima i gradsko groblje. Od groblja leži prekrasan pogled na otvoreno more i okolicu Primoštena. Primošten je poznat kao jedan od najromantičnijih gradova Dalmacije zbog svojih uskih uličica između kojih svijetli plavo more i sunčanih plaža sa sjenama borova. Primošten je okružen i vinogradima koji daju poznato crno vino Babić. Preporučujemo i posjet otoku Zlarinu, gdje se možete diviti koraljnim grebenima. Primošten se može pohvaliti i jednim od najvećim disco klubom u Hrvatskoj, ''Aurora''. Ukoliko želite birati između više hotela svakako nemojte prekočiti obližnji Šibenik. Uživajte u luksuznim apartmanima turističkog naselja Solaris Villas Kornati****, uživajte s klincima u hotelu posebno prilagođenom djeci, hotelu Andrija**** ili pak odmorite u mobilnim kućicama Solaris****.

U ponudi ukupno 224 objekata.
kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.