Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

PULA: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

P

Pula je jedan od najstarijih gradova u Istri. Riječ je o gradu bogate povijesti, stare preko 3000 godina. Po veličini izgrađenih obala i po opremljenosti Pula je najznačajnija i najveća pomorska luka u Istri, a dobro zaštićeni Pulski zaljev ubraja je među najbolje prirodne luke na Jadranu. Pristup gradu moguć je svim vrstama prijevoza, a posebno vrijedi naglasiti da je u neposrednoj blizini Pule (6km) nalazi i međunarodna zračna luka. U Puli i neposrednoj okolici nalazi se veći broj hotela, turističkih naselja, kampova i privatnih apartmana.

Preporučujemo:

Hotel Park Plaza Arena

1. Park Plaza Arena*** - Nedavno u poitpunosti renovarino hotel Park Plaza Arena smješten je na zelenom poluotoku imena Verudela koji je dom nekih od najljepših plaža pulskog akvatorija. Komforne i prostrane sobe, vanjski bazen i odlična lokacija samo su neki od razloga zašto odsjesti baš u ovome hotelu.

Kamp Arena Stoja

2. Kamp Arena Stoja*** - Uz Verudelu, Stoja je svakako jedan od najljepših poluotoka Pule. Na njemu se nalazi kamp Arena Stoja koji sadrži mobilne kućice u šumi kao i one u neposrednoj blizini mora. Idealan odabir za obitelji i društva u potrazi za mirnim i relaksirajućim odmorom.

Turističko naselje Splendid

3. Turističko naselje Splendid*** - naselje smješteno na zelenom poluotoku s pogledom na prekrasni Jadran uz apartmane raznih veličina. Osim samog smještaja gosti su oduševljeni i vanjskim bazenom koji je lociran odmah iznad mora

Turističko i kulturno središte

Turizam u Puli

Turističko naselje Verudela
Pula
Pula

Pula pruža velike mogućnosti za turistički odmor pošto je uz odlično opremljene hotele i druge vrste smještajnih kapaciteta turistička ponuda obogaćena mnogobrojnim terenima za sport, rekreaciju i zabavu, restoranima, barovima te raznim popratnim zabavnim sadržajima. U gradu se nalaze dvije marine te se tako razvija i nautički turizam. Vrhunski smještaj na idealnoj lokaciji uz more pronaći ćete u hotelu Park Plaza Histria**** i pripadajućoj depadansi Marina Wing****. Nešto bliže centru grada poviše jedne od ljepših pulskih plaža smjestio se Hotel Pula***. Prihvatljive cijene i lokacija uz more glavni su aduti hotela Brioni** dok turističko naselje Horizont** mami posjetitelje prekrasnim apartmanima i bogatom ponudom dodatnih sadržaja. Ukoliko želite odsjesti u strogom centru Pule svakako bismo Vam preporučili Hotel Galija***. Jedini nacionalni park u Istri smjestio se u okolici Pule. Riječ je o Nacionalnom Parku Brijuni na kojem možete boraviti i to u hotelu Istra*** ili depadansama Karmen** i Neptun**. Na obali u blizini brijuna nalazi se naselje Valbandon koje je dom vrhunskog naselja čiji apartmani i mobilne kućice oduševljavaju iz godine u godinu, riječ je o Turističkom naselju Bi- Village****. U mjestu Pomer utočište će pronaći svi ljubitelji glampinga u prekrasnom kampu Arena One 99****. Pula je dom mnogobrojnih privatnih apartmana, a nešto južnije uz mjesto Premantura pronaći ćete otočić na kojem se nalazi svjetionik Porer u čijim apartmanima je moguće noćiti. Između spomenute Premanture i Pule nalazi se mjesto Banjole koje je dom Resorta Centinera***, objekta koji je smješten iznad prekrasne uvale gdje ćete u zgradi hotela pronaći komforne hotelske sobe, a na terenu oko samog objekta mobilne kućice. U Banjolama se nalazi i popularni Resort Del Mar****.

Povijest i kultura Pule

Amfiteatar u Puli
Forum
Zlatna Vrata

Da je grad bogate povijest Pula pokazuje na svakom koraku i to ponajviše u starom dijelu grada, njegovom centru gdje se i nalaze veličanstvena dijela rimske kulture kao što je Arena i Slavoluk Sergijevaca, ali i prekrasna arhitektura novije povijesti, odnosno iz doba austro-ugarske kulture.

U ponudi ukupno 90 objekata.
pula pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.