Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

PULA MARATHON 2019

Pula maraton i polumaraton 2019


Dragi ljubitelji trčanja,dobrodošli na stranice Pula Marathona. Pozivamo vas da nam se koncem rujna pridružite u petom izdanju popularne Pulske Xice koja se ove godine održava pod novim nazivom - Pula Marathon. Preuzimanje startnih brojeva je na Giardinima, start utrka je ispred pulskog amfiteatra, a cilj utrka ulazak u Arenu. Više informacija o samom programu možete vidjeti niže:

1. Petak / 20. rujna
15:00 do 22:00 Podizanje startnih brojeva

2.Subota / 21. rujna
10:00 Podizanje startnih brojeva (do 20:00)
20:30 5K Utrka
20:35 10K Pula X Utrka
21:00 Zabava kod Arene
22:00 Dodjela nagrada - Najava pobjednika

3. Nedjelja / 22. rujna
06:00 Podizanje startnih brojeva (do 08:00h)
09:00 Maraton / Polu Marathon / 3x7K Štafetna utrka
09:15 Dječja utrka - Arena Hospitality Group


U nastavku je pregled smještajnih objekata dostupnih za vrijeme trajanja maratona. U cijenu je uključena kotizacija za maraton i utrku na 5km za jednu osobu:

1. Turističko naselje Verudela beach & Villas resort*** - Pula / Istra - Prekrasan resort smješten na zelenom poluotoku u Puli. Poluotok je prošaran borovom šumom, a u blizini se nalazi veliki broj šljunčanih i stjenovitih plaža. U resortu se nalazi veći broj apartmana kapaciteta za 2-6 osoba. Gosti apartmana imaju pristup vanjskome bazenu s kojeg se pruža prekrasan panoramski pogled na more.

2. Park plaza Histria****- Pula /Istra - smješten je na predivnoj lokaciji, samo četiri kilometra od povijesnog centra Pule i nasuprot ACI marine Veruda. U sklopu objekta nalaze se tri restorana, unutarnji i vansjki bazen, teretana, frizerski i kozmetički salon te wellness i spa centar. Hotel je otvoren tokom cijele godine a u blizini hotela nalazi se i sportski centar s nekoliko teniskih terena.

3. Park Plaza Arena*** - Pula / Istra - nedavno u potpunosti renovirani hotel Park Plaza Arena smješten je na zelenom poluotoku imena Verudela koji je dom nekih od najljepših plaža pulskog akvatorija. Komforne i prostrane sobe, vanjski bazen i odlična lokacija samo su neki od razloga zašto odsjesti baš u ovome hotelu.

4. Park Plaza Verudela****- Pula / Istra – turističko naselje Park Plaza Verudela idealno je naselje za boravak obitelji s djecom smješteno 4km od centra grada Pule. Sadrži moderno opremljene apartmane raznih veličina, a u sklopu naselja je i vanjski bazen te mnoge trgovine, restorani i kafići. Ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju su i brojni sportski tereni.

5. Hotel Brioni**- Pula / Istra - hotel Brioni nalazi se u nesposrednoj blizini mora, s predivnim pogledom na razvedenu obalu i šetnicu, a od centra Pule udaljen je 4 kilometara. Sve smještajne jedinice imaju balkon i SAT TV. Dio hotelske ponude čine unutarnji i vanjski bazen i restoran a la carte, a gostima su na raspolaganju i sportski tereni.

6. Turističko naselje Splendid*** - Pula / Istra - naselje smješteno na zelenom poluotoku s pogledom na prekrasni Jadran uz apartmane raznih veličina. Osim samog smještaja gosti su oduševljeni i vanjskim bazenom koji je lociran odmah iznad mora.

7. Turističko naselje Horizont** - Pula / Istra - turističko naselje Horizont smješteno je na mirnoj lokaciji usred borove šume, s mnogim stazama i šetnicama, i udaljeno svega 3 kilometara od povijesne jezgre Pule. Apartmani raznih veličina komforni su i potpuno opremljeni, a u sklopu naselja možete pronaći i caffe bar, restoran i samoposlužnu trgovinu.

***Za sve informacije i rezervacije obratite nam se na info@uniline.hr ili telefon 052/390-039!***

U ponudi ukupno 6 objekata.
Pokaži na karti
Hotel Park Plaza Histria nalazi se u Puli, na poluotoku Punta Verudela. Zahvaljujući savršenom položaju...
Udaljenost od plaže:

50 m

Sadržaji:
Odaberi
Pokaži na karti
Smješten samo 4 km od povijesnog centra Pule , u blizini prekrasnih plaža, Park Plaza predstavlja idealan...
Udaljenost od plaže:

100 m

Sadržaji:
-10%
Odaberi
Pokaži na karti
Hotel Park, udaljen četiri kilometra od povijesnog centra grada Pule, smješten je uz more, na mirnoj...
Udaljenost od plaže:

100 m

Sadržaji:
Odaberi
Pokaži na karti
Hotel Resort Splendid Pula nalazi se na području kupališta Zlatne stijene, samo 3 km od povijesnog centra...
Udaljenost od plaže:

100 m

Sadržaji:
-10%
Odaberi
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.