Jamstvo najbolje cijene!
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Rent a car na aerodromu Dubrovnik

Rent a car na aerodromu Dubrovnik

Rent a car na aerodromu Dubrovnik

Ako trebate automobil u zračnoj luci Dubrovnik stojimo vam na usluzi. Uniline je vlasnik franšiže Europcar rent a cara u Hrvatskoj.

Iznajmiti možete automobil poznatih marki sa ručnim ili automatskim mjenjačem. Svi automobili stari su do godinu dana, a kod najma imate na raspolaganju neograničenu kilometražu, CDW kasko, TI, osiguranje protiv krađe, te Fly drive servis.

Zračna luka Dubrovnik nalazi se na samom jugu Hrvatske, 20km od Dubrovnika, 5km od Cavtata. U Dubrovnik slijeću, pogotovo ljeti, zahvaljujući mnogim low cost avio kompanijama, mnogi turisti iz raznih krajeva Europe i svijeta. Saznajte više o letovima za Hrvatsku.

Budući da je zračna luka Dubrovnik dosta udaljena od Dubrovnika, naša rent a car usluga može biti idealno riješenje za vas.

Više informacija o destinaciji Dubrovnik

Dubrovnik je srednjovjekovni grad na hrvatskom dijelu jadranske obale i riznica kulturno - povijesnih spomenika koji su nastajali tijekom tisućgodišnjeg razdoblja njegovog postojanja. U prošlosti je bio Grad-Republika, uz Veneciju jedan od najpoznatijih kulturno-gospodarskih središta na Mediteranu. U novijoj povijesti Dubrovnik je središte suvremenih kulturnih i turističkih zbivanja. Dubrovnik je oduvijek bio poznat po vrlo dobroj smještajnoj infrastrukturi, posebno hotelima, dok se veliki broj smještajnih kapaciteta nalazi se u brojnim apartmanima i privatnom smještaju.  • Iznajmljujemo samo nova vozila
  • Vozite koliko želite (Neograničena kilometraža)
  • Online rezervacija vozila u samo 2 minute
  • Trenutna potvrda vaše rezervacije
  • Visok standard usluge
  • Nema nepredviđenih troškova

Osnovna cijena najma već uključuje:
PDV, Neograničena kilometraža, TI - Osiguranje treće osobe,CDW - Kasko osiguranje sa učešćem u šteti, TP - Osiguranje protiv krađe, Fly drive servis

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.