Jamstvo najbolje cijene!
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Rent a car na aerodromu Rijeka (Krk)

Rent a car na aerodromu Rijeka (Krk)

Rent a car na aerodromu Rijeka

Ako trebate automobil u zračnoj luci Krk stojimo vam na usluzi. Uniline je vlasnik franšiže Europcar rent a cara u Hrvatskoj.

Možete iznajmiti automobil poznatih marki sa ručnim ili automatskim mjenjačem. Svi automobili stari su do godinu dana, a kod najma imate na raspolaganju neograničenu kilometražu, CDW kasko, TI, osiguranje protiv krađe, te Fly drive servis.

Zračna luka Rijeka nalazi se u blizini mjesta Omišalj na otoku Krku i udaljena je od centra Rijeke cca 17 km. Činjenica da se u krugu 50 km nalazi oko 100 hotela zračnu luku Rijeka na Krku čini najpovoljnijim odredištem za odmor na jadranu. Saznajte više o letovima za Hrvatsku.

Budući da je zračna luka Rijeka na Krku i udaljena je od glavnih turističkih središta, naša rent a car usluga može biti idealno riješenje za vas.

Više informacija o destinaciji Krk

Izabrati otok Krk i grad Krk za Vaš odmor znači izabrati destinaciju koja Vam pruža brojne mogućnosti. Jednostavno pristupačan automobilom ili avionom, Krk je maleni grad s mnogo lica. Krk je turistička destinacija, sa svojim modernim turističkim objektima, marinama, restoranima i objektima za sport i rekreaciju, isklijala iz svoje bogate povijesti i tradicije što je vidljivo na svakom koraku. Sigurni smo da ćete uživati u tradicionalnoj kuhinji, posebice ako volite morske specijalitete. Osim plivanja, rekreacije i dobrog jela vaš Vam domaćin, tradicionalno nudi bogat program kulturnih i sportskih događaja u Krku i cijelom otoku.  • Iznajmljujemo samo nova vozila
  • Vozite koliko želite (Neograničena kilometraža)
  • Online rezervacija vozila u samo 2 minute
  • Trenutna potvrda vaše rezervacije
  • Visok standard usluge
  • Nema nepredviđenih troškova

Osnovna cijena najma već uključuje:
PDV, Neograničena kilometraža, TI - Osiguranje treće osobe,CDW - Kasko osiguranje sa učešćem u šteti, TP - Osiguranje protiv krađe, Fly drive servis

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.