Jamstvo najbolje cijene!
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Rent a car aerodrom Split

Rent a car aerodrom Split

Rent a car na aerodromu Split

Ako trebate automobil u zračnoj luci Split stojimo vam na usluzi. Uniline je vlasnik franšiže Europcar rent a cara u Hrvatskoj.

Možete iznajmiti automobil poznatih marki sa ručnim ili automatskim mjenjačem. Svi automobili stari su do godinu dana, a kod najma imate na raspolaganju neograničenu kilometražu, CDW kasko, TI, osiguranje protiv krađe, te Fly drive servis.

Zračna luka Split nalazi se 6km od Trogira i Kaštela, a 18 km od Splita. U Split slijeću, pogotovo ljeti, zahvaljujući mnogim low cost avio kompanijama, mnogi turisti iz raznih krajeva Europe i svijeta. Saznajte više o letovima za Hrvatsku.

Budući da je zračna luka Split dosta udaljena od Splita, naša rent a car usluga može biti idealno riješenje za vas.

Više informacija o destinaciji Split

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom. Prvi stanovnik Splita bio je car Dioklecijan koji je baš u toj pitomoj uvali odlučio oko 293. godine poslije Krista sagraditi raskošnu carsku vilu od oko 30 tisuća metara četvornih u koju se povukao nakon odlaska sa trona rimskog imperatora. Osim niza gradskih i prigradskih hotela, velike mogućnosti udobnog smještaja pružaju se u samom gradu, ali i na njegovim prilazima u obiteljskim kućama i apartmanima vrhunski opremljenim i uređenim za ugodan odmor. Gdje god da vas put nanese u vašim turističkim ili poslovnim danima u Splitu, potražite dobru konobu ili riblji restoran, gdje će plodovi mora i morski specijaliteti pružiti nezaboravnu ugodu svim vašim osjetilima. Grad Split grad je sporta i sportskog duha, a blaga klima pruža mogućnost rekreacije na otvorenom čitave godine.  • Iznajmljujemo samo nova vozila
  • Vozite koliko želite (Neograničena kilometraža)
  • Online rezervacija vozila u samo 2 minute
  • Trenutna potvrda vaše rezervacije
  • Visok standard usluge
  • Nema nepredviđenih troškova

Osnovna cijena najma već uključuje:
PDV, Neograničena kilometraža, TI - Osiguranje treće osobe,CDW - Kasko osiguranje sa učešćem u šteti, TP - Osiguranje protiv krađe, Fly drive servis

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.