Jamstvo najbolje cijene!
rent a car

Preuzimanje:

Vraćanje:

Rent a car na aerodromu Zadar

Rent a car na aerodromu Zadar

Aerodrom Zadar

Ako trebate automobil u zračnoj luci Zadar stojimo vam na usluzi. Uniline je vlasnik franšiže Europcar rent a cara u Hrvatskoj.

Možete iznajmiti automobile poznatih marki sa ručnim ili automatskim mjenjačem. Svi automobili stari su do godinu dana, a kod najma imate na raspolaganju neograničenu kilometražu, CDW kasko, TI, osiguranje protiv krađe, te Fly drive servis.

Zračna luka Zadar nalazi se u blizini Zemunika, 8km od Zadra, 30km od Biograda. U Zadar slijeću, pogotovo ljeti, zahvaljujući mnogim low cost avio kompanijama, mnogi turisti iz raznih krajeva Europe i svijeta. Saznajte više o letovima za Hrvatsku.

Budući da je zračna luka Zadar dosta udaljena od centra grada i glavnih turističkih središta, naša rent a car usluga može biti idealno riješenje za vas.

Više informacija o destinaciji Zadar

Zadar, grad preko 3000 godina povijesti, sagrađen na središtu hrvatske obale, okružen otocima, s bogatim zaleđem, zaštićenom lukom, rušen u ratovima i potresima te iznova građen, svaki put ljepši i bogatiji. Stoljećima glavni grad Dalmacije, a danas centar regije, grad je s bogatom spomeničkom baštinom svjetskog značaja koja je i danas vidljiva na svakom koraku. Privlači vas Zadar, njegova povijest, kultura i prirodne znamenitosti...uz to malo više sadržaja, vrhunska usluga, vanpansionska ponuda...svega toga ima u hotelima i turističkim naseljima u Zadru i okolici. Izaberite najprikladniji hotelski smještaj koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Smještaj u privatnom aranžmanu spaja komoditet hotelskog smještaja s individualnim pristupom gostu, a sobe i apartmani su moderno opremljeni i ugodno namješteni.  • Iznajmljujemo samo nova vozila
  • Vozite koliko želite (Neograničena kilometraža)
  • Online rezervacija vozila u samo 2 minute
  • Trenutna potvrda vaše rezervacije
  • Visok standard usluge
  • Nema nepredviđenih troškova

Osnovna cijena najma već uključuje:
PDV, Neograničena kilometraža, TI - Osiguranje treće osobe,CDW - Kasko osiguranje sa učešćem u šteti, TP - Osiguranje protiv krađe, Fly drive servis

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.