Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

Restorani u Hrvatskoj

Restorani i regionalna gastro ponuda

Tražite savršeni gastronomski doživljaj? Želite okusiti jela specifična za svaku regiju ili uživati u ambijentu luksuznih restorana? Uniline Vam nudi bogat izbor restorana, konoba u Istri i Dalmaciji, enoteka, vinarija te kavana čiji će izbor zadovoljiti svačiji ukus i svaku Vašu želju.

Hrvatska ima kuhinju koja je specifična za svaku regiju, zavisno o geografskom položaju, povijesti i kulturi, pa tako svaka regija u Hrvatskoj ima svoju jedinstvenu kuhinju. Upoznajte Hrvatsku kuhinju kroz posjete restoranima ili idiličnim konobama koje će Vas svojim jednistvenim stilom i domaćoj atmosferi osovjiti. Od restorana i konoba u Istri gdje možete uživati u morskim specijalitetima i kontinetalnim specijalitetima odnosno ribi i mesu, do Dalmacije gdje možete uživati u raznim ribljim jelima.Posjetite vinoteke i enoteke Hrvatske i opustite se uz čašu vrhunskih vina te posjetite mnogobrojne gradske kavane koje će Vas svojim posebnim ambijentom oduševiti!

Turistička agencija Uniline omogućava Vam nezaboravan gastronomski doživljaj kroz bogatu ponudu restorana, konoba, vinarija i kavana.


Preporučujemo: konobe, restorani, vinarije, agroturizam, farme..

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.