Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

ROGOZNICA: hotelski smještaj u srcu Dalmacije

R

Primošten i Rogoznica spadaju u najpopularnija turistička naselja u Dalmaciji. Njihova turistička tradicija održava se još od 60-tih godina. Rogoznica i Primošten svrstavaju se među najslikovitije obalne gradove na Jadranu. Mjesto krasi prekrasna marina koja pogoduje razvoju sve popularnijeg nautičkog turizma, a u neposrednoj okolici pronaći ćete mnoštvo prekrasnih stjenovitih i pješčanih plaža.

Preporučujemo:

Hotel Medena - Seget Donji

1. Primošten: Adriatiq Hotel Zora*** - Sjeverno od Rogoznice u mjestu Primošten smješten je jedan od najpoznatijih hotela regije. Hotel Zora je smješten na borovima obraslom poluotoku Raduca u Primoštenu. Odmorite se uživajući na terasi jedne od 360 novo renoviranih soba, slušajući lagane zvuke valova te uživajući u prekrasnom pogledu na more kao i na kamenite kuće Primoštena.

2. Seget Donji: Hotel Medena*** - Južno od Rogoznice pokraj Trogira u mjestu Seget Donji smješten je hotel Medena zajedno s turističkim naseljem Medena***. Na lokaciji ćete pronaći veliki broj komfornih soba i apartmana u neposrednoj blizini mora po odličnim cijenama! Uz more kao gost hotela imate pristup i vanjskome bazenu.

Turizam u Rogoznici:

Rogoznica plaža
Rogoznica more
Rogoznicapanorama

Rogoznica je smještena u dubokoj uvali na otoku koji je s kopnom povezan mostom. Uvjereni smo da ćete biti zadivljeni plavo-zelenim bojama kristalno čistog mora. Stare kamene kuće i palme na rivi daju Rogoznici jedan tipičan mediteranski ugođaj. U blizini jedne od najljepših marina u Dalmaciji, "Marini Frapa", karakteristično je slano jezero "Zmajevo oko". Većina otoka je pokrivena gustom borovom šumom, a na obali se nalaze svi turistički sadržaji. Također posjetite zaleđe grada Rogoznice gdje u brojnim agroturizmima možete uživati u specijalitetima ovog kraja kao što su pršut, meso pod pekom i vino Babić. Kao jednodnevni izlet preporučujemo da posjetite obližnja mjesta Trogir i Primošten.

U ponudi ukupno 223 objekata.
kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.