Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

ROVINJ: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

R

Rovinj, jedan od najljepših gradića Jadrana smješten je na zapadnoj obali Istre između Poreča i Pule. U povijesti ribarsko naselje i ribarska luka, Rovinj je i danas zadržao snažan duh ribarstva gdje na obali u samom centru Rovinja i danas vidimo mnogobrojne ribarske brodove i brodice. Poznat kao dragulj Jadrana, Rovinj u turističkom smislu nudi izrazito bogatu ponudu smještajnih kapaciteta kao i popratnih sadržaja i to ne samo za vrijeme ljetnih mjeseci.

Preporučujemo:

Hotel Eden

Hotel Eden**** - Hotel Eden smješten je na rubu jedinstvenog i prekrasnog stogodišnjeg parka prirode u Rovinju, Zlatnog rta - Punta Corrente. Do mora koje je udaljeno svega 50m se spuštate kroz uređeno zelenilo parka uz prekrasne vanjske bazene. Hotel je dom prostranih dvokrevetnih i trokrevetnih superior soba, kao i suite jedinica koje mogu smjestiti do 4 osobe.

Hotel Lone

Hotel Lone***** - Jedan od najprestižnijih hotela u Rovinju pa i Istri otvoren je tijekom cijele godine. Vrhunski smještajni kapaciteti, bogata wellness usluga, široka lepeza sportskih sadržaja, odlična gastro ponuda te idealna lokacija u zelenilu u blizini mora i uređenih plaža oduševiti će sve koji žele svoj odmor u Rovinju nazvati luksuznim.

Turističko naselje Amarin

Turističko naselje Amarin**** -Turističko naselje Amarin smješteno je 4 km sjeverno od Rovinja uz more. U naselju se nalaze prostrani vrhunski uređeni apartmani za 2-6 osoba, a naselje nudi i cijeli niz popratnih sadržaja za zabavu i animaciju kako za mlađe tako i za odrasle posjetitelje. U neposrednoj blizini naselja nalazi se i raskošni Family hotel Amarin****.

Turističko naselje Villas Rubin

Turističko naselje Villas Rubin*** - Smješteno svega 100m od mora, naselje Villas Rubin podijeljeno je u dio naselja u obliku hotelskih soba*** te dio sa apartmanima***. Gosti imaju jednake pristupe sadržajima naselja bez obzira na tip smještaja u kojem borave. Uređene plaže, vanjski bazen i odličan restoran s mogućnošću pansionske prehrane razlog su zašto je Villas Rubin jedno od najposjećenijih naselja Rovinja.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Rovinju:

Rovinj centar
Rovinj
Rovinj centar grada

U turističkom smislu Rovinj sadrži zaista raznovrsnu ponudu smještajnih objekata bilo da je riječ o hotelima, turističkim naseljima ili privatnim apartmanima. Vrhunski smještaj potražite u sasvim novom Grand Park Hotelu***** koji je jedan od najvećih noviteta 2019. godine, a kao takav će zasigurno biti jedan od najjačih aduta Rovinja na turističkoj pozornici. Hoteli Premium kategorije Hotel Lone**** i Hotel Monte Mulini***** oduševiti će goste svojom uslugom i lokacijom. U neposrednoj blizini i to u zelenoj oazi blizu mora i uređenih plaža smjestio se Hotel Eden**** . Nešto izvan Rovinja pronaći ćete Family hotel Amarin**** koji samim svojim imenom govori kako je namijenen poglavito za obitelji. U njemu će se i najmlađi kao i odrasli odlično zabaviti uz mnoštvo popratnih usluga koje hotel nudi. Vrlo blizu navedenog hotela nalazi se Turističko naselje Amarin**** koje je idalan odabir svih koji žele boraviti u apartmanima u blizini mora uz mogućnost pansionske prehrane. Turističko naselje Villas Rubin*** poziva svoje goste u komforne apartmane s lokacijom u blizini mora uz mogućnost pansionske prehrane. Na otočiću Sv. Katarina nasuprot Rovinja pronaći ćete Hotel Katarina***. Uživajte na prekrasnom otočiću gdje Vas čeka hlad prirodne šumice kao i kristalno čisto plavetnilo Jadrana. Drugi manji otok Rovinja zove se Sv. Andrija iliti Crveni otok na kojem se smjestio odlični Island hotel Istra****. Na najudaljenijem otočiću rovinjskog arhipelaga nalazi Svjetionik Sv. Ivan na Pučini u čijim je apartmanima moguće boraviti. Svakako preporučamo za sve koji žele svoj odmor provesti u apsolutnome miru i tišini. Vrijedno je za spomenuti kako se u Rovinju nalazi jedan od najljepših parkova i to šumski park Zlatni Rt, geološki park Monfiorenzo te ornitološki rezervat Palud, kao i stogodišnji akvarij smješten u centru mjesta Za sve koji žele svoj odmor provesti u udobnosti privatnog apartmana u ponudi ćete pronaći zaista veliki broj apartmana. Za iste svakako preporučujemo da rezervaciju izvršite što brije obzirom da Rovinj ima ograničen broj smještajnih kapaciteta.

Povijest i kultura Rovinja:

Rovinj Istra
Rovinj
Limski kanal

Akvatorij Rovinja osim bogatstva ribe, što čini izuzetnom i restoransku ponudu, bogat je i u arhipelaškom smislu jer u Rovinjskom su akvatoriju i 22 otoka od kojih su najistaknutiji Sv.Andrija i Sv.Katarina, koji su taxi brodicama povezani s rivom u Rovinju. Stari dio grada nalazi se na poluotoku kojim dominira toranj crkve Sv. Eufemije koja je i primjer barokne arhitekture u Istri. Grad Pula udaljen je svega 30 minuta vožnje, dok ćete u Poreču biti za 20-ak minuta lagane vožnje automobilom.

U ponudi ukupno 49 objekata.
rovinj pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.