Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

SELCE: hotelski smještaj u srcu Kvarnera

S

Selce je pitoreskni primorski gradić sa šljunčanim plažama i bistrim morem ,a nalazi se 40km južnije od Rijeke na lokaciji između Crikvenice i Novog Vinodolskog.

Preporučujemo:

Hotel Katarina

1. Hotel Katarina**** - Ponos Selca svakako je hotel Katarina koji se nalazi na centralnoj lokaciji uz more. Jedino što stoji između hotela i mora su dva velika vanjska bazena sa morskom vodom za sve one koji vole uživati u bazenima. Hotel ima i unutarnji bazen s morskom vodom te nudi razne vrste soba za 2-3 osobe. Plaža je udaljena svega 50-ak metara te ima oznaku Plave zastavice.

Hotel Slaven

2. Hotel Slaven*** - Hotel koji je nastao na mjestu prvog hotela u Selcu, hotela Rokan. Nalazi se preko puta najpoznatije plaže u Selcu što ga uz prihvatljive cijene čini čestim odabirom obitelji s djecom. Jednako popularni su i hotelski paviljoni, Paviljoni Slaven** koji nudi prostrane trokrevetne sobe lokaciji 50 metara od mora.

Hotel Katarina

3. Hotel Marina**** - Manji hotel smješten svega desetak metara od mora sadrži prostrane trokrevetne sobe, odličan restoran, grijani unutarnji bazen sa saunom. Objekt je renoviran 2014. godine kako bi podigao standard za sve svoje posjetitelje. Uživajte us uslugu polupansiona ili pak punog pansiona na hotelskoj terasi s prekrasnim pogledom. Od sobe do mora u nekoliko koraka!

Turizam u Selcu:

selce
selce kvarner
selce

Selce je grad s više od 110 godina tradicije u turizmu. Pogodna klima čini Selce važnim rehabilitacijskim i lječilišnim centrom u kojem se liječe osobe sa reumatskim, dišnim i fizičkim poteškoćama. Plaže Selca nose plavu zastavu te nude brojne mogućnosti rekreacije i sporta kao što su škola ronjenja, tenis, mini-golf, rukomet i boćanje. Hotel Katarina**** i Hotel Marina**** predstavljaju vrh ponude hotelskog smještaja u Selcu. Hotel Slaven*** je zajedno sa svojim Paviljonima Slaven** jer od najpopularnijih smještajnih objekata na lokaciji. Lijepo je za znati da se svi objekti nalaze uz more ili u neposrednoj blizini mora. To je ujedno uz plaže s blagim nagibom jedan od glavnih razloga zašto je mjesto Selce posebno popularno kod obitelji s djece.

Povijest i kultura

selce
selce
selce

Kulturnu baštinu Selca čine različite crkve,zvonici i stara preša za masline sagrađena u 18.stoljeću. U crkvi Sv.Katarine čuva se i relikvijar ove svetice. Ova crkva nalazi se u malenom parku,sagrađenom u doba predromanike. Zvonik Svetog Jurja,sagrađen u 11.stoljeću posvećen je najpoznatijem svecu srednjeg vijeka.

U ponudi ukupno 48 objekata.
kvarner
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.