Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

SPLIT: smještaj u srcu Dalmacije!

Split

Split je glavno urbano, kulturno i prometno središte Dalmacije iz kojega vode putovi kopnom i morem u brojna ljetovališta širom Dalmacije. Grad s 1700 godina postojanja uz mnoštvo arheoloških, povijesnih i kulturnih spomenika, među kojima posebno mjesto svakako zauzima čuvena Dioklecijanova palača, dio svjetske baštine UNESCO-a.

Preporučujemo:

Hotel Atrium

1. Hotel Atrium***** - Luskuzni hotel dom je preko 120 prostranih i moderno opremljenih soba. Hotel raspolaže s wellness zonom u kojoj se krije bazen dugačak 16 metara za potpuno opuštanje. Hotelski restoran Cardo poznat je po raznih kulinarskim delicijama koje će očarati Vaše nepce.

Hotel Cornaro

2. Hotel Cornaro**** - Odličan odabir za sve koji žele biti smješteni u odličnom hotelu u strogom centru Splita. Moderno opremljen interijer hotela kao i prostrane sobe pozivaju na odličan odmor u divnome Splitu. U hotelu se nalazi i fitness soba kao i wellness kutak sa saunom i masažnom kadom.

Hotel Dujam

3. Hotel Dujam*** - Odličan odabir za sve koji žele posjetiti Split te odsjesti u hotelu s prihvatljivim cijenama. U hotelu Dujam nalazi se veći broj klimatiziranih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba s pogledom na okolicu. Parkirno mjesto za Vašeg limenog ljubimca nalazi se u blizini hotela.

Hotel Marvie

4. Hotel Marvie**** - Prekrasan dizajnerski hotel koji je dom komfornih classic, superior i deluxe soba. Na krovu hotela nalazi se prekrasan grijani vanjski bazen s panoramskim pogledom na grad Split. U hotelu se nalazi i wellness zona sa saunom i masažnom kadom. Udaljenost od plaže je cca 650m.

Hotel Park

5. Hotel Park***** - Vrhunski hotel na idealnoj lokaciji svega 50m od plaže s oznakom plave zastavice i svega 10 minuta šetnje od strogog centra Splita. Moderne i prostrane sobe, prekrasno uređeni interijer i eksterijer hotela te vanjski bazen samo su neki od atributa popularnog hotela Park.

Turizam u Splitu:

Split panorama
Split
Bačvice

Grad Split glavni je grad središnje Dalmacije. Turistički je iznimno zanimljiv, što zbog bogatog povijesnog nasljeđa, što zbog prirodnih ljepota u njegovoj pozadini (planina Biokovo) te onih ispred grada (ljepote Jadrana). Ispred grada nalazi se i razvedeni arhipelag s mnoštvom naseljenih otoka koji su također vitlane turističke destinacije. Osim Splita s lakoćom ćete posjetite i obližnje destinacije obzirom da je Split izuzetno dobro povezan kopnom kao i morem (trajektne linije). Nešto sjevernije od Splita nalazi se Trogir, poseban gradić s bogatom turističkom ponudom hotela i turističkih naselja. Između Splita ui Trogira nalazi se turističko naselje Resnik** gdje Vs čekaju komforne sobe i bungalovi po odličnim cijenama na zavidnoj lokaciji. Južnije od Splita nalazi se Omiš, svakako vrijedan makar jednodnevnog posjeta. Ispred Splita nalazi se poznati otok Brač, dom mnogih hotela, apartmana i turističkih naselja.

Povijest i kultura Splita:

dioklecijanova palaca
Split povijest
Split sport

Danas "najlipši grad na svitu" posebno atraktivan, osim zbog Carske palače i Peristila (UNESCO), i radi jedinstvene rive ili šetališta uz more ispred Palače i Prokurativa, pa sve do Marjana.

U ponudi ukupno 124 objekata.

split
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.