Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

Sport i rekreacija

S

Za one koji žele aktivniji godišnji odmor, postoje brojne mogućnosti za sportske i rekreacijske aktivnosti u Hrvatskoj. Možete izabrati od biciklizma, jahanja, raftinga, kanua i kajaka, ronjenja, skijanja na vodi, surfanja, odbojke na pijesku, te još mnogo toga.

Sportske aktivnosti u Hrvatskoj

Biciklizam

Biciklizam

Biciklizam je vrlo popularan u Hrvatskoj stoljećima. Postoji mnogo biciklističkih tura, od planina i dolina sunčane Istre, preko šumskih staza Gorskog Kotara, brda i vinograda Hrvatskog zagorja, te na kraju ništa manje vrijedna, spektakularna Dalmatinska obala

Jahanje

Jahanje

Doživi i vidi Hrvatsku na način na koji je to doživjelo malo ljudi. Jahači posjećuju gradove i čarobna sela koje mnogi turisti propuste. Često putuju prirodnim krajolicima, šumama i brdima i mogu doživjeti veličanstven pogled na Jadransko more

Rafting

Rafting

Rafting na valovima Hrvatske vrlo je popularan. Tisuće ljudi doživi magiju rijeka i njenih bistrih dubina. Među najposjećenijim rijekama su Kupa, Cetina, Dobra i mnoge druge.

Kanu i Kayak

Kajak i kanu

Hrvatska ima preko tisuću otoka, od kojih se neki smatraju najljepši na svijetu, odredišta su iz snova za kajakaše. Vožnja kanuom po rijekama Hrvatske može također izazvati nezaboravno kulturno zadovoljstvo, otkrivanje i istraživanje brojnih špilja.

Ronjenje

Ronjenje

Dubine i obalni pojas Jadranskog mora uistinu su ujedinjenje svog bogatstva koje se može naći na Mediteranu, ne samo po svojoj povijesti nego i zbog svoje impresivno prirodne ljepote. Jadransko more je prilično mirno, nema velike valove ili jake struje, te je idealno za otkrivanje i istraživanje koraljnih grebena, špilja i olupina u kojima borave jata kolorističnih riba.

Skijanje na vodi

Skijanje na vodi

Mnoga mjesta u Hrvatskoj nude zanosan izbor vodenih sportova kao što su skijanje na vodi, vožnje brodom i ronjenje u kristalno čistim vodama Jadranskog mora. Što se tiče skijanja na vodi uistinu je čudesno biti izložen toplom suncu, vodom u zraku, životom u prirodi i s prirodom, udišući predivan miris Mediterana.

Tenis

Tenis

Godinama postojanja Croatia Open se utemeljio kao jedan od najprestižnijih natjecanja u svojoj klasi u svjetskom profesionalnom tenisu. Svjetska slava hrvatskih igrača zajedno sa ATP turnirima u velikoj su mjeri doprinijeli popularnosti tenisa u Hrvatskoj.

Odbojka na pijesku

Odbojka na pjesku

Uživanje u hrvatskim plažama može se također popuniti odbojkom na pijesku, koja je zadnjih godina postala jako popularna. Odbojka na pijesku je odličan je sport u prirodi koji se može igrati sa obitelji i prijateljima tijekom toplog i sunčanog ljeta.Povratak na stranicu o Hrvatskoj
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.