Molimo odaberite datum putovanja za prikaz cijene
Check-in
Check-out

Apartman za 6 osoba N1

Broj osoba 6
Broj kreveta 6
Saznaj više

  • Dostupno online
  • Dostupno na upit
  • Jedinica je zauzeta
X ZaTvOrI
 
Cijena po noćenju od:
670,30 Kn

Molimo odaberite datum putovanja za prikaz cijene

Odaberi

Apartman za 8 osoba N2

Broj osoba 8
Broj kreveta 8
Saznaj više

  • Dostupno online
  • Dostupno na upit
  • Jedinica je zauzeta
X ZaTvOrI
 
Cijena po noćenju od:
796,12 Kn

Molimo odaberite datum putovanja za prikaz cijene

Odaberi

Sadržaji:

Plaža - Okolina:

Opis:

Svjetionik Pločica, izgrađen 1887. godine, nalazi se na istoimenom otoku između Korčule i Hvara, te poluotoka Pelješca. Otok je dobio ime zahvaljujući svom zanimljivom izgledu, nizak i ravan, izdaleka sliči na pločicu koja je izronila iz mora.
To je svjetionik kapaciteta do 14 osoba, na njemu ne živi svjetioničar pa je kao stvoren za robinzonski turizam. U prizemlju i na katu ukupno je 165 četvornih metara iskorištenog prostora. Zgrada je opasana kamenim dvorištem u kome se u svakom dobu dana može naći malo hlada, dijelom i zahvaljujući šumarku tamarisa te stoljetnim stablima smokava. Odmor na tom svjetioniku ne bi bio potpun bez domaćina Ante Petkovića koji ga od djetinjstva posjećuje i pomaže svjetioničarima. Nakon automatizacije na njemu više ne žive svjetioničari, no Ante je i dalje povezan s Pločicom. Brine o otoku i svjetioniku, prevozi goste iz Prigradice, organizira ronjenje, s njim možete dogovoriti opskrbu namirnicama i nabavu svježe ribe. Također, uz naknadu možete unajmiti motorni čamac te svratiti do obližnjeg otoka Šćedra koji će Vas zasigurno oduševiti svojom ljepotom.

PLAŽE
Hridinasto dno sa južne strane, s mnoštvom odvaljenih stijena prava je suprotnost plitkome moru na sjevernoj strani i maloj pješčanoj laguni ispred uređenog istezališta za brodove. Plaža je primjerena za kupanje male djece.

PODMORJE
Akvatorij otoka Pločice među najatraktivnijima je na Jadranu posebno za sportsko ronjenje na dah jer su podvodni pejzaži nevjerojatno zanimljivi. S druge strane sportski ribolov udicom pruža velike mogućnosti ulova pogotovo u ranu zoru i kasno poslijepodne na čitavom južnom dijelu otoka, te na zapadnom dijelu.

Lokacija:

Mišljenje gostiju:

Ocjeni objekt

Sva polja su obavezna, osim ako je naznačeno.

(opcionalno polje)

Svjetionik PLOCICA - Prigradica - Mišljenje gostiju

Maja Davidović

5.0

Poštovani, zanima me da je slobodno za 10 osoba u naznačenom periodu i molim Vas cijenu po danu da mi pošaljete.

05.07.2019