Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

TROGIR: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

T

Trogir, prekrasno mjesto i gradić na obali Dalmacije u Kaštelanskom zaljevu, 28 kilometara od Splita. Trogir se nalazi, barem njegov stari dio, na otoku između između Čiova i kopna, spojen kamenim mostom s kopnom. U Trogiru i okolici se nalazi nekoliko hotela, kampova i turističkih naselja.

Preporučujemo:

Turističko naselje

1. Turističko naselje Medena*** - Komforni klimatizirani apartmani kapaciteta za 3-5 osoba nalaze se svega 200m od mora i plaža te 4km od centra Trogira. U naselju se nalazi preko 250 apartmana raspoređenih u obojane zgradice u nizu, a gostima je na raspolaganju pregršt rekreativnih opcija u naselju. Naselje se nalazi pokraj Trogira uz mjesto Seget Donji.

Hotel Medena

2. Hotel Medena*** - Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug). U hotelu se nalazi veliki broj prostranih standard i superior soba. Osim obližnje plaže koja je udaljena 150m gostima je na raspolaganju i vanjski bazen.

Turističko naselje Belvedere

3. Turističko naselje Belvedere*** - Prekrasno naselje smješteno uz Trogir u mjestu Seget Vranjica raspolaže s većim brojem komfornim i u potpunosti opremljenih apartmana. Razne sportske aktivnosti kao i vanjski bazen pružiti će mnogo zabave svim posjetiteljima, a plaža koja je udaljena svega 100m poslužiti će za relaksaciju i uživanje na suncu.

4. Adults only Hotel Ola**** - Seget Donji - Vrhunski hotel namijenjen isključivo starijima od 16 godina. U hotelu se nalazi preko 50 odlično opremljenih soba s prekrasnim pogledom na more. Gostima su na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen. Za istaknuti je jedinstvena usluga prehrane u hotelu koja se temelji na paleo i LCHF prehrani.

Turizam u Trogiru:

Trogir panorama
Trogir plaža
Trogir more

Okolni dio Trogira čine svakako prekrasna obala, škoj (scoglio tal., greben, grebenasta obala), razvedena s mnoštvo otoka i otočića, predivnim čistim plavim morem i nadasve suncem čime je Trogir ljeti nezaobilazna turistička destinacija na Jadranu. Uz Trogir čekaju Hotel Medena*** bok uz bok sa turističkim naseljem Medena*** sa prostranim sobama i apartmanima svega 200 metara od mora i plaža. Apartmansko naselje Belvedere*** u sebi sadrži i luksuzne Mobilne kućice Belvedere**** s prekrasnom lokacijom uz more ili u neposrednoj blizini mora. Hotel Ola**** je pak hotel namijenjen isključivo za odrasle osobe (16+) te predstavlja oazu mira i zdrave paleo i LCHF prehrane.U Segetu Donjem čeka Vas i hotel Rotondo****, manji ali odličan hotel u centru mjesta.

Povijest i kultura Trogira:

Trogir centar
Trogir zidine
Trogir UNESCO

Gradić Trogir koji na svakom koraku ima neku svoju priču, u je pravom smislu grad-muzej jako duge povijesti od rimskog doba do današnjeg dana. Smatra se kako je u središnjoj Europi Trogir jedan od najbolje očuvanih romaničko-gotičkih gradova, što ga doista čini jedinstvenim, a time i posebnim. Jezgru Trogira čine dvorac i kula okruženi zidinama (UNESCO), a posebnu vrijednost Trogiru daje katedrala sv. Lovre i rad slavnog dalmatinskog majstora iz 13.st., Radovana na portalu katedrale.

U ponudi ukupno 302 objekata.
dalmacija
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.