Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

TUČEPI: hoteli i privatni apartmani

Tučepi su malo mjesto nedaleko Makarske poznato po plaži dužoj od 3 km koja je ujedno i najduža plaža Makarske rivijere. Ime ovog antiknog mjesta prvi put se spominje u 15.stoljeću i znači ''selo kraj izvora vode''. Turizam se počeo razvijati u drugoj polovici 20. stoljeća, a danas su Tučepi atraktivna turistička destinacija s nekoliko tisuća ležaja, kako u hotelskom, tako i u privatnom smještaju. Ribarske zabave uz dobru glazbu i još bolju hranu specifičnost su i ovog dalmatinskog mjesta, a razni se zabavno-kulturni programi odvijaju i u sklopu ''Ljetnih večeri u Tučepima''. Trajektnom linijom iz Makarske moguće je posjetiti otok Brač, dok iz Drvenika polazi trajekt za Hvar.

Preporučujemo:

Hotel Afrodita Tučepi

1. Hotel Afrodita**** - obiteljski resort smješten na samoj plaži. Raspolaže klimatiziranim sobama u kojima je dostupan besplatan WI FI, sat-tv i mini bar. Na plaži koja je nositelj Plave zastave možete se okušati u raznim vodenim sportovima a u sportskom centru nedaleko hotela nude se aktivnosti poput tenisa, nogometa, stolnog tenisa i odbojke na pijesku.Bazenski kompleks čine vanjski bazen, dječji bazen i bar na bazenu.

Hotel Alga Tučepi

2. Hotel Alga**** - nalazi se uz plažu i šetnicu, savršen odabir za goste željne zabavnog i aktivnog odmora.. Sve su smještajne jedinice renovirane i prostrane, neke sadrže balkon. Uz veliki vanjski bazen nalazi se i bar, a okrepu možete potražiti u restoranima koji u ponudi imaju razna jela dalmatinske kuhinje. Ljubitelji biciklizma mogu u hotelu iznajmiti klasične i električne bicikle i posjetiti obližnja mjesta.

Depandansa Neptun Tučepi

3. Depandansa Neptun*** - nalazi se uz plažu i šetnicu, savršen odabir za goste željne zabavnog i aktivnog odmora. Sve su smještajne jedinice renovirane, prostrane i imaju balkon, a usluga koja se nudi je all inclusive. Obiteljske sobe kojima hotel raspolaže, vanjski bazen, dječje igralište i bogat sportsko- animacijski program, samo su neki od razloga popularnosti ovog resorta.

U ponudi ukupno 77 objekata.
dalmacija
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.