Jamstvo najbolje cijene!

Uniline - Hrvatski Incoming Touroperator

O nama

UNILINE društvo s ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu, usluge i putnička agencija
Ulica Bože Gumpca 38
HR 52100 Pula
Registrirano u: Trgovačkom sudu u Rijeci - stalna služba u Pazinu
MBS: 040048499
OIB: 74786390334
ID: HR-AB-52-040048499
Temeljni kapital: 17.240.000,00 kn
Predsjednik uprave: Boris Žgomba
Članovi uprave: Sandra Gobin, Edita Petaros, Sajto Salković - Prokurist
Banka: RAIFFEISEN BANK AUSTRIA d.d. Podružnica Pula, Ciscuttijeva 1, 52 100 Pula
Devizni račun: SWIFT: RZBHHR2X, IBAN HR3024840081500154861
Žiro račun: HR3124840081100646084

Uniline d.o.o. vodeća je destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe s glavnim poslovnim sjedištem u Puli i poslovnicama diljem Hrvatske, uredima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Kini i Južnoj Koreji.

Kompanija je osnovana 1996. godine i od tada uspješno posluje nudeći cjelokupan turistički proizvod za individualne i grupne goste. Bogatu ponudu sačinjavaju usluge smještaja, usluge hotelskog managementa, rent a cara, transferi, izleti, autobusne ture, avio karte, skijanje, organizacija kongresa, zdravstveni turizam, sportska događanja, turistički proizvodi posebnih interesa te ostale turističke usluge krojene prema željama pojedinaca. U sklopu kompanije djeluje i odjel trgovine, prepoznatljiv na hrvatskom tržištu po izradi robnih marki za velike trgovačke lance. Uniline svoje poslovanje temelji na operacijama diljem ključnih tržišta Europe, a posljednjih nekoliko godina kompanija bilježi i značajan iskorak na brzorastućim tržištima na globalnoj razini, kao i outgoing segmentu poslovanja.

Kompanija je od 2010. godine nositelj Europcar franšize s rent a car poslovnicama u svim hrvatskim zračnim lukama te voznim parkom od tisuću i dvjesto vozila svih kategorija, što je svrstava u sam vrh rent a car kompanija u Hrvatskoj.

U razvoj i uspjeh kompanije utkano je mnoštvo ljubavi, znanja, poslovne strasti, vizije i entuzijazma, što je rezultiralo činjenicom da je Uniline u 2016. godini proglašen najuspješnijom turističkom kompanijom u sektoru putničkih agencija i touroperatora, a 2017. godine kompanija je primila nagradu za najbolju hrvatsku DMK turističku agenciju. Svi uspjesi koji su postignuti, ali i oni koji tek slijede, temelje se na snazi Uniline tima koji broji preko dvije stotine iskusnih i stručnih djelatnika, kao i na kvalitetnom turističkom proizvodu i vrhunskoj usluzi, čime je Uniline izgradio povjerenje i lojalnost korisnika i poslovnih partnera u zemlji i inozemstvu.

VIZIJA: Uniline je vodeća content turistička kompanija u osmišljavanju i ponudi inovativnih doživljaja jugoistočne Europe.
MISIJA: Zajedno s vama kreiramo inovativne turističke doživljaje u održivom okruženju.
#EmotionsWeShare

Tiskani mediji o nama
Tiskani mediji o nama

UnilineBrosura2018.pdf

Naša ponuda

Specijalizirani smo u dizajniranju ponuda za grupe i individualce. Ukoliko trebate:

O Hrvatskoj

Dobrodošli u Hrvatsku. Uniline vam omogućava da na jedan nezaboravn način upoznate sve dijelove Hrvatske, njene ljepote i bogatstva. Upoznajte Istru, Kvarner, Dalmaciju i centralnu Hrvatsku s Unilineom.

Istra

Istra

Zauzmite si djelić raja na najvećem hrvatskom poluotoku – sa svojom tipičnom toplom arhitekturom Istra je novi cilj za gosta koji želi više. Mali srednjovjekovni gradići koji se stapaju u beskonačne zelene površine čine Istru oazom netaknute ljepote.
Smještajne jedinice u Istri

Dalmacija

Kvarner

Dalmacija će Vas oduševiti sa velikim brojem otoka i mnogovrsnim plažama te svojim gradovima – Zadrom, Šibenikom, Trogirom, Splitom, Dubrovnikom i ostalim gradovima svakoga će odvesti u davnu prošlost. Dalmacija se ne naziva bez razloga 'Biserom Jadrana'.
Smještajne jedinice u Dalmaciji

Kvarner

Dalmacija

Kvarner s otokom Cresom, otok Lošinj, otok Krk i otok Rab je područje koje zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacije, spaja primorje, otoke i gorja, arhitekture i kulture tijekom tri stoljeća.
Smještajne jedinice na Kvarneru

Kontinentalna Hrvatska

Kontinentalna Hrvatska

U Centralnoj Hrvatskoj veliki utjecaj na arhitekturu imalo je razdoblje baroka tako da se stari, ladanjski dvorci ističu u prostranim ravnicama. Svakako treba istaknuti Zagreb, glavni grad Hrvatske. Mnoga okolna sela su okružena plodnim vinogradima i oranicama. Možemo istaknuti i brojne povijesne dvorce nekadašnjeg plemstva, te veliki broj lovišta.
Kontinentalna Hrvatska

Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.