Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

UMAG: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

U

Umag je mali gradić i luka na sjeverozapadnom dijelu Istre. Stara jezgra Umaga leži na poluotoku, između dva plitka zaljeva. Sjeverni, prostraniji zaljev zaštićen je lukobranom i pretvoren u luku. Sjeverni, prostraniji zaljev zaštićen je lukobranom i pretvoren u luku. Novi dio grada okrenut je prema otvorenom zaljevu pa se spaja s turističkom četvrti na sjeverozapadu. Marina Umag nalazi se u sjevernom dijelu luke.

Preporučujemo:

Naselje Polynesia

1. Turističko naselje Polynesia*** - Naselje okruženo mediteranskim zelenilom, okupano suncem i kristalno bistrim morem, s dugom plažom na istaknutom rtu uz mnoštvo prostora u prirodi za šetnju, igru i rekreaciju te najvećim vanjskim bazenom na području Umaga. Naselje raspolaže s komfornim apartmanima raznih veličina, za 2-5 osoba.

Hotel Sol Garden Istra

2. Hotel Sol Garden Istra**** - Vrhunski hotel smješten svega 200m od mora poznat je po impresivnom bazenskom kompleksu. Objekt je posebno popularan među obiteljima i zaljubljenicima u aktivni odmor obzirom da nudi pregršt zanimljivih rekreacijskih sadržaja kako za djecu tako i za odrasle. Uz hotel nalazi se i pripadajuća depadansa Residence Sol Garden Istra**** s kojom hotel dijeli većinu sadržaja.

Naselje Kanegra

3. Turističko naselje Kanegra** - Naselje smješteno direktno na moru koje se nalazi 10km od Umaga dom je prostranih bungalova kapaciteta za do 6 osoba. U naselju se nalazi bogata ponuda popratnog sadržaja u vidu animacije, zabava, sportskih aktivnosti za sve naraštaje. Uživajte na dugačkoj šljunčanoj plaži naselja Kanegra!

Guest house Adriatic

4. Hotel Sol Sipar**** - Ukoliko tražite hotelski smještaj u Umagu visoke kategorije, a da ste smješteni svega 50m od mora, hotel Sol Sipar mogao bit biti pravi odabir za Vas. Posebno udobne superior i premium sobe hotela, vanjski bazen s pogledom na more i odličan restoran samo su neke od značajki ovog vrhunskog hotela.

5. Guest House Adriatic - Topla preporuka za sve koji žele provesti svoj odmor u Umagu u hotelskim sobama koje su udaljene svega 30m od mora uz prihvatljivu cijenu. Objekt pruža uslugu polupansiona i boravak u komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama od kojih neke imaju i balkon.

Turizam u Umagu:

Hotel Sol Sipar
Umag Istra
Umag plaža

U turističkom smislu Umag ima bogatu ponudu hotela i turističkih naselja. Svaki od ovih turističkih centara obiluje sportskim terenima i raznim sportskim sadržajima za ronjenje, jedriličarenje, skijanje na vodi, surfanje, tenis, košarku, nogomet, odbojku, rukomet,i sl.

Turistička naselja Umaga i okolice su brojna i raznolika. Turističko naselje Sol Katoro**** dom je premium apartmana smještenih u prekrasnim šarenim zgradicama svega 200m od mora i uređenih plaža. Vrlo slično naselje no sa zvjezdicom manje zove se Sol Stella***, a sadrži prostrane apartmane za do 4 osobe. Svojom arhitekturom i općenito izgledom izdvaja se naselje Sol Amfora****, mjesto prekrasno uređenih i prostranih apartmana za do čak 7 osoba. Ukoliko svoj odmor želite provesti u manjoj i luksuznoj villi, svakako provjerite ponudu naselja Meliá Istrian Villas**** gdje Vas čekaju ville kapaciteta za 4-6 osoba smještene svega 50-ak metara od plaže. Naselja Polynesia*** i Kanegra** odlična su cjenovno prihvatljivija varijanta opuštajućeg odmora u Umagu i okolici. Nešto sjevernije od Umaga uz mjesto Savudrija pronaći ćete naselje Apartments Savudrija*** gdje vas čekaju apartmani za 2-6 osoba kao i bogata ponuda sportskih sadržaja. Također u Savudriji nalazi se naselje Residence Skiper****, vrhunski smještajni objekt s mnoštvom apartmana smještenih u neposrednoj blizini mora.

Hoteli u Umagu pravi su prikaz snage Umaga kao prepoznate turističke destinacije. Cjenovno najprihvatljiviji smještajni objekt hotelskog tipa svakako je Guest house Adriatic koji se nalazi svega 30m od mora. Luksuzni hotel namijenjen isključivo za odrasle zove se Meliá Coral***** koji predstavlja sam vrh smještajnih kapaciteta Umaga i okolice. Vrlo popularni hoteli sa četiri zvjezdice sa vanjskim bazenom i lokacijom unutar 100m od mora su hotel Sol Aurora****, hotel Sol Sipar****, hotel Sol Umag**** te hotel Sol Garden Istra**** sa pripadajućom depadansom Sol Garden Residence****.

U Umagu ćete pronaći i dva kampa, svaki ukrašen sa četiri zvjezdice i svaki sa vrhunsko opremljenim mobilnim kućicama. Riječ je o kampovima Stella Maris**** i kampu Park Umag****. Poseban doživljaj svakako je boravak u apartmanima prekrasnog svjetionika Savudrija koji se nalazi na samome rtu poluotoka Savudrija.

Povijest i kultura Umaga:

Umag centar
Umag sport
Umag tennis

Umag je grad pun različitosti između modernog i tradicionalnog. Među starim zidinama grada nalazi se kaštel sa crkvicom Sv. Marije iz XVIII st. Grad je osim turizma u današnje vrijeme poznat u svijetu po teniskom turniru koji se svake godine održava pod nazivom ATP Croatia Open. Osim ovog sportskog događaja, Umag ima i svoj kulturni događaj Festival komornog teatra, ali i gastronomski sajam ribe.

U ponudi ukupno 74 objekata.
pula pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.