Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

VODICE: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

V

Vodice su jedna od najpopularnijih turističkih destinacija Dalmacije pa I Jadrana. Mjesto ima zahvalnu lokaciju u blizini Šibenika, Biograda na moru, Nacionalnog parka Krka u blizini autoceste s kojom je povezan prema kontinentalnom dijelu Hrvatske, direktno sa Zagrebom. Vodice kao takve nude pregršt različitih smještajnih kapaciteta koji uključuju raznolike hotele, turistička naselja te veliki broj privatnih apartmana.

Preporučujemo:

Hotel Olympia

1. Hotel Olympia**** - Zasigurno najpoznatiji hotel u Vodicama svoje posjetitelje privlači prostranim i moderno uređenim sobama, vanjskim bazenima s dječjim odjeljcima, odličnom prehranom te lokacijom svega 300m od centra mjesta kao i 50m od mora i prekrasne uređene plaže s tuševima. Osim standardnih dvokrevetnih soba, hotel raspolaže i sa komfornim obiteljskim sobama većih kapaciteta.

Hotel Olympia Sky

2. Hotel Olympia Sky**** Novootvoreni hotel (2018) Olympia Sky smješten je uz hotel Olympia. Gostima je na raspolaganju korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena, wellness kutka sa saunom i whilrpool-om te prekrasno dizajniranih prostranih soba kao i raskošnih hotelskih apartmana. Idealna lokacija u blizini centra mjesta te 50m od puređene hotelske plaže.

Matilde beach resort

3. Matilde beach resort*** - prekrasno turističko naselje smješteno svega 500m od centra Vodica te 50m od plaže. Naselje se sastoji od većeg broja komfornih i klimatiziranih apartmana za 4 ili 6 osoba. U središnjem dijelu naselja nalazi se i tematski uređeni bazen s dječjim odjeljkom. U naselju je dostupna usluga prehrane u vidu polupansiona.

Hotel Punta

4. Hotel Punta**** - Vrhunska lokacija 300m od centra mjesta i samo 20m od dugačke šljunčane plaže jedan su od glavnih aduta hotela Punta. Gostima su na raspolaganju unutarnji kao i vanjski bazen, usluga prehrane u vidu polupansiona ili punog pansiona, wellness kutak sa saunom i fitnessom te večernji animacijski program kao i mini club za djecu.

Hotel Imperial

5. Hotel Imperial*** - Nešto izvan mjesta Vodice (1km), 50m uz uređenu plažu smjestio se hotel Imperial. Vanjski bazen s morskom vodom, razne mogućnosti usluge prehrane (polupansion, puni pansion ili all-inslusive usluga) čine hotel čestim odabirom svih koji žele odličnu uslugu po prihvatljivim cijenama. U hotelu ćete pronaći i wellness zonu te komforne sobe (većina s balkonom) koje imaju prekrasan pogled na okolicu.

Turizam u Vodicama:

Vodice panorama
Vodice
Vodice Dalmacija

Kao jedna od vodećih turističkih destinacija Dalmacije Vodice su poznate po svojim prekrasnim dugačkim šljunčanim plažama, živosti te ljubaznim domaćinima. Mjesto je smješteno u širokom zaljevu, 11km sjeverozapadno od popularnog Šibenika. Najpoznatiji hoteli na destinaciji su svakako hotel Olympia**** uz novootvoreni hotel Olympia Sky**** koje u stopu slijede hotel Punta**** i hotel Imperial***. U srcu mjesta pronaći ćete i odličan gradski hotel, hotel Scala d'Oro****. Za sve željne boravka u resort, predlažemo boravak u tursitičkom naselju Matilde beach resort****.

Uz Vodice preporučamo da pogledati I okolna mjesta u kojima ćete također pronaći bogatu lepezu smještajnih opcija I ponuda. U mjestu Pirovac čekaju Vas hotel Miran*** zajedno sa turističkim naseljem Miran apartments***, oboje kao odlična cjenovno prihvatljiva opcija na vrhunskoj lokaciji uz more. Južnije od Vodica u Šibeniku pronaći ćete veliki broj hotela I naselja od kojih se posebno izdvajaju hotel Andrija**** koji je tematski orjentiran prema obiteljima s djecom kao I poznato turističko naselje Solaris Villas Kornati****.

Povijest i kultura Vodica:

Vodice centar
Vodice plaža
Vodice

U povijesti se prvi puta spominju 1402. godine, iako Vodice potječu još iz rimskog doba pod nazivom Arausa. Od spomenika kulture ističemo brdo Okit sa crkvom Gospe od Karmela koja dominira panoramom Vodica, Čorićev toranj, gotička crkva sv. Križa, župna crkva sv.Križa sa zvonikom, te crkva sv. Ilije Proroka.

U ponudi ukupno 225 objekata.
vodice
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.