Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

VRSAR: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

V

Vrsar, nekada malo ribarsko mjesto na zapadnoj obali Istre, danas prekrasno turističko mjesto pitoma izgleda i ugođaja. Smješteno je između Rovinja i Poreča u neposrednoj blizini Limskog kanala, arhipelaga kojeg čine i 18 malih otočića. U Vrsaru se nalazi i sportska zračna luka. Na regionalnoj je prometnici koja ga povezuje s Porečom i s magistralnom prometnicom (M2, E751) Buje-Pula.

Preporučujemo:

Hotel Pineta Vrsar

1. Hotel Pineta*** - Smješten na brežuljku nasuprot mjesta Vrsar hotel Pineta ima prekrasan pogled na more i okolne otoke. Od mora je udaljen svega 100m, a svojim gostima osim komfornih soba nudi i wellness zonu kao i vanjski te unutarnji bazen. Hotel je svoje ime dobio po Sredozemnom boru (Pino) kakvima je okružen i koji pružaju hlad za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Turističko naselje Koversada Vrsar

2. Turističko naselje Koversada** i **** - Naturist park Koversada je od najpoznatijih naturističkih centara u Europi, smješten je južno od mjesta Vrsar na ulazu u Limski zaljev. Posluje od 1961. godine, kada su na otoku Koversada svoj raj za odmor našli prvi naturisti. Danas ćete na lokaciji pronaći Koversada sobe** i Koversada apartmane****.

Turističko naselje Belvedere Vrsar

3. Turističko naselje Belvedere**** - smješteno je na blagoj padini neposredno uz plažu, nadomak rive i starogradske jezgre Vrsara. Gostima su na raspolaganju apartmanski dio**** naselja kao i hotel Belvedere****. Iz soba i apartmana Belvedere pruža se prekrasan pogled na more, otoke i marinu. Naselje je bogato popratnim sadržajima, a posjetiocima se posebno sviđa zanimljivi oblik vanjskog bazena.

Turističko i kulturno središte

Turizam u Vrsaru

Vrsar plaža
Vrsar plaža
Vrsar

Plaže podno Vrsara karakteristične su po kamenjaru, a u njegovoj blizini nalazi se i najveća nudistička plaža u Europi, Koversada, zbog koje je naširoko poznat i atraktivan nudistima i naturistima iz cijele Europe. Kao što je već spomenuto na lokaciji se nalaze dva smještajna objekta i to Koversada: sobe** i Koversada: apartmani****. Osim naturizma, Vrsar je naravno i dom ''klasičnog''turizma te ćete tako pronaći veći broj hotela i turističkih naselja. Turističko naselje Belvedere**** sadrži prostrane apartmane koji mogu smjestiti 2-5 osoba. U naselju se nalazi i Hotel Belvedere**** koji kao smještaj nudi hotelske sobe. Turističko naselje Petalon**** nalazi se 800m od samog Vrsara i nudi smještaj u komfornim apartmanima za 2-6 osoba kao i sobama hotelskog tipa**** koje se također nalaze u sklopu naselja. Hotel Pineta*** zadovoljiti će sve koji žele biti smješteni u hotelu na odličnoj lokaciji u blizini mora i plaže. U blizini vrsara u mjestu Funtana smješten je Resort Funtana*** koji nudi all inclusive uslugu na vrhunskoj lokaciji. Mali kuriozitet je i taj što je Vrsar posjećivao i Giacomo Casanova.

Povijest i kultura Vrsara

Vrsar centar
Vrsar grad
Vrsar

Kaštel na vrhu brdašca koji je ograđen starim zidinama, nalazi se okružen bogatom prirodom, točnije borovom šumom, prekrasnim maslinicima i vinogradima poznate istarske Malvazije. Na vrsarskim obroncima također nalazimo i ostatke rimske kulture. Od kulturnih manifestacija u Vrsaru posebno je važno istaknuti ljetnu međunarodnu kiparsku školu u napuštenom kamenolomu Montraker. Tijekom ljetne sezone u mjestu se održavaju brojne kulturne priredbe koje uključuju koncerte ozbiljne glazbe (obično u crkvi sv. Foške), te razne zabave i priredbe.

U ponudi ukupno 36 objekata.
pula
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.