Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

ZADAR: hoteli, turistička naselja i privatni apartmani

Z

Zadar, tri tisućljetni grad na sjevernom dijelu Dalmacije okružen brojnim nacionalnim parkovima i parkovima prirode, od Paklenice i Vranskog jezera u zaleđu, Telaščice i Kornata ispred, te ne tako daleko slapovi Krke, Plitvička jezera i Sjeverni Velebit. Odlična lokacija te dugačka tradicija u turizmu pretvorile su ovaj grad u biser Dalmacije s mnoštvom hotela, turističkih naselja i privatnih apartmana savršenih za odmor iz snova.

Preporučujemo:

Tur. naselje Zaton

1. Turističko naselje Zaton***-**** - Najpoznatije turističko naselje u Zadru i okolici podijeljeno je na dva dijela. Naselje s tri zvjezdice i naselje s četiri zvjezdice. U oba ćete dijela pronaći veliki broj prostranih apartmana koji su smješteni u blziini mora kao i mobilne kućice**** idealne za obiteljski odmor. Naselje krasi kompleks vanjskih bazena, dok je po pitanju prehrane dostupna usluga polupansiona.

Hotel Diadora

2. Falkensteiner Family hotel Diadora**** - Vrhunski obiteljski hotel u kojemu se svake godine traži soba više. Hotel Diadora dom je velikog broja raskošnih soba koje mogu smjestiti 4-5 osoba. Kako se ne bi zamarali prehranom dostupna je opcija punog pansiona. Hotel sadrži vanjski kompleks bazena, wellness zonu i cijelu lepezu popratnih sadržaja posebno prilagođenih obiteljima.

Hotel Donat

3. Hotel Donat*** - All inclusive hotel Donat svojim gostima nudi bezbrižan odmor po pristupačnim cijenama. Odlična lokacija uz zelene travnjake svega 80-ak metara od mora, prostrane i komforne te klimatizirane sobe raspoređene su u blokovima ne višim od 3 kata. Ispred hotela se nalazi i prekrasan vanjski bazen.

Hotel Kolovare

4. Hotel Kolovare**** - Popularni hotel Kolovare nalazi se ispred jedne od najpoznatijih šljunčanih plaža u Zadru koja zbog blagog nagiba diealna za obitelji s djecom. Hotel sadrži i vanjski bazen s dječjim odjeljkom, a po pitanju prehrane dostupne su usluge polupansiona kao i punog pansiona. U hotelu se nalazi veći broj okomfornih standard i superior soba kapaciteta za do 3 osobe.

Hotel Iadera

5. Falkensteiner hotel&spa Iadera***** - Titulu najboljeg hotela na lokaciji svakako nosi prekrasni hotel Iadera. Luksuzno opremljene prostrane sobe, bogata wellness zona, lokacija uz plažu, nekoliko vanjskih bazena, te vrhunska usluga prehrane razlog su zašto je upravo Iadera jeran od najpopularnijih hotela u Zadru. Hotel Iadera izgrađen je u zamisli da ispuni sva očekivanja te u tome već godinama uspjeva. Toplo preporučujemo!

Turizam u Zadru:

Zadar panorama
Sveti Donat
Zadar panorama

Grad Zadar zajedno sa svojom okolicom broj je velikog broja hotela, turističkih naselja, kampova I privatnih apartmana. Turističko naselje Zaton*** I turističko naselje Zaton**** čine najveće naselje na destinaciji s velikim brojem prostranih apartmana u blizini mora. Za one željne boravka u mobilnim kućicama preporučujemo boravak u mobilnim kućicama Zaton**** smještenim u istom naselju. Potpunu relaksaciju I mir doživjete ćete u adults hotelu Adriana**** koji sa svojom zelenom lokacijom uz more I vrhunski smještajnim kapacitetima poziva na opuštajući odmor uz Zadar. Gradski hotel Porto*** čest je odabir gostiju koji se kraće zadržavaju u Zadru. U obližnjim Petrčanima nalazi se i popularni hotel Pinija**** Svi željni boravka u privatnom apartmanu mogu pogledati široku ponudu No Name apartmana u Zadru I okolici.

Povijest i kultura Zadra:

Zadar plaža
Zadar sport
Zadar plaže

Osim kao idealna polazna destinacija za mnoga otočna odredišta, Zadar je i sam atraktivno turističko odredište. Brojna povijesna i kulturna ostavština nalazi se u Zadru, od kojih su najpoznatiji crkva Sv.Donata (mjesto održavanja glazbenih večeri), antičke zidine starog grada kojima je okružen kao i mnoge druge. Zadar se može pohvaliti da je davne 1396. godine imao prvo sveučilište, činjenicom da su u Zadru štampane prve hrvatske novine i kao prvi roman (1536)..

U ponudi ukupno 278 objekata.
zadar
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.