Jamstvo najbolje cijene!
rezultat Tražilice
Check-in:
Check-out:

OTOK KRK: hoteli, turistička naselja, privatni apartmani i kuće za odmor

O

Krk je najveći otok u Hrvatskoj smješten u Kvarnerskom zaljevu koji je od 1980. godine Krčkim mostom povezan s kopnom. Otok koji će zabaviti i animirati prolaznike kao i one koji će na njemu provesti više dana ili tjedana. Prekrasna mjestašca, čisto more, uređene plaže i blizina kopna samo su neki od razloga zašto je Krk toliko popularna ljetna destinacija.

Preporučujemo:

Hotel Corinthia Baška

1. Corinthia Baška Sunny hotel by Valamar***: Smješten je uz veliku plažu, a zajedno sa svojom središnjom jezgrom, završenom 1999. godine, predstavlja srce turizma u ovom čarobnom dijelu Jadrana. Stalno obnavljanje hotela s ciljem pružanja usluge najviše kvalitete, probrana i raznovrsna gastronomska ponuda zajedno sa rekreacijskim sadržajem, nagrađeni su sve brojnijim dolascima gostiju.

Hotel Jadran Njivice

2. Hotel Jadran*** - moderan je hotel sa tri zvjezdice smješten na samoj plaži i udaljen cca 200 m od centra mjesta Njivice na otoku Krku. Sve sobe hotela kao i zajedničke prostorije su klimatizirane. Hotel Jadran predstavlja odličan omjer uloženog novca te primljene usluge. Otkrijte Krk i Njivice!

Hotel Dražica Krk

3. Hotel Dražica*** - na Krku nalazi se u neposrednoj blizini mora okružen mediteranskom vegetacijom u obliku prekrasnih borova. Osim pansionskih usluga u hotelu ćete pronaći i cocktail bar kao i noćni bar u obliku pivnice.

Turističko i kulturno središte

Turizam na Krku

Krk centar
Šilo
Krčki most

Na otoku Krku nalazi se i Riječka zračna luka što Krk čini lako dostupnom turističkom destinacijom. Na istoj zračnoj luci pronaći ćete Uniline Europcar rent-a-car poslovnicu gdje predlažemo da iznajmite automobil s kojim ćete lakše istražiti ovaj prekrasan otok. Od mjesta, gradova i naselja na otoku Krku, izdvajamo ona gdje možete rezervirati smještaj za odmor i ljetovanje u brojnim hotelima na Krku, privatnim apartmanima i kućama za odmor.

Gradovi

Krk panorama
Baška
Baška

Baška - Baška je malo turističko mjesto smješteno u blagoj uvali na jugoistočnoj obali Krka, 19 km od grada Krka. Okružena vinogradima i maslinicima s pogledom na otočić Prvić, Baška je postala jedna od najpoželjnijih destinacija na Kvarneru. Poznata je po 2 km dugoj šljunčanoj plaži, čistome moru i prirodnim ljepotama. Plaža u Baškoj nudi razne sportsko rekreativne sadržaje i pogodna je za obitelji s djecom i ljubiteljima sporta. U blizini plaže nalazi se većina hotela i apartmana. Početak turizma u Baškoj vezan je uz 1904. godinu, kada je utemeljeno Društvo za proljepšavanje grada. Nedugo potom otvoren je prvi hotel Tomislav (1906.), uređeno prvo kupalište (1908.), a god. 1911. Čeh E. Geistlich gradi moderni hotel Baška. Baška je također i kulturno-povijesno središte. O tome svjedoči 900 godina stara Bašćanska ploča koja je najstariji pisani spomenik hrvatske kulture a pronađena je u crkvi Sv.Lucije. Rezervirajte svoj smještaj i ljetujte u Baški na otoku Krku. Oh hotela svakako preporučujemo poznate hotele Corinthia Sunny hotel***, hotel Zvonimir****, hotel Villa Adria**** ili pak hotel Atrium****.

Krk - Na otoku Krku nalazi se istoimeno mjesto Krk, okruženo zidinama iz rimskoga doba i bogato tipičnim uskim uličicama iz tog doba, te kulturnom ostavštinom. Mjesto je okrenuto ka pučini i djelomično prema otoku Cresu. Zalasci sunca su spektakularni i svakako vrijedni za ovjekovječiti fotoaparatom. Hotelski smještaj mjesta Krk sastoji se od nekoliko hotela (3*): Hotel Dražica*** koji mami izdahe idealnom lokacijom na malenom poluotoku okružen zelenilom, Hotel Koralj*** sa odličnim vanjskim bazenima, depadansa Tamaris*** iz koje ste kroz nekoliko koraka na plaži ili pak depadansa Villa Lovorka*** koja je poželjan odabir mnogih obitelji s djecom.

Njivice - mjesto Njivice nalazi se u uvali Beli Kamik na zapadnoj obali otoka Krka. Njivice su nekada bile ribarsko naselje koje je zahvaljujući ulaganjima, cestovnom i zračnom povezanošću danas poznato turističko središte gostiju iz cijelog svijeta. Preporučujemo posjetiti župnu crkvu Uznesenja Marijina, gradsku ložu iz XVI. stoljeća, kapela Sv. Antona iz VI. Stoljeća i galerije 'Lapidarij', 'Art' i 'Njivice'. Za ugodan boravak u Njivicama potrudit ćemo se mi, hotel Jadran*** kao i hotel Beli Kamik***.

Omišalj - Još jedno turistički interesantno i povijesno kulturalno zanimljivo mjesto na otoku Krku, smješten na sjeverozapadnom dijelu otoka Krka, koje slavi i svojh 100 godina turizma u Omišlju. Prometno je Omišalj na Krku dobro povezan obzirom da je na njegovoj sjevernom dijelu gdje je i sam Krčki most, a tu je i Riječki aerodrom. Za ugodan boravak i ljetovanje u Omišlju na otoku Krku tu je hotel Adriatic** sa svojom depadansom Marina/Primorka** koji nude odličnu lokaciju za vrlo prihvatljivu cijenu kao i Kamp Omišalj***** sa tri tipa luksuznih mobilnih kućica.

U ponudi ukupno 241 objekata.
Pokaži na karti
Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar smješten je na samoj plaži i od centra grada Baška udaljen je svega...
Udaljenost od plaže:

50 m

Sadržaji:
-10%
Odaberi
Kvarner krk baška
Karta
Pohranili smo kolačiće na Vaše računalo kako bi poboljšali Vaš posjet našim stranicama. Možete promjeniti postavke kolačića.U protivnom podrazumijevamo da se slažete i nastavljate sa pregledom.
OK / Slažem se, ne prikazuj mi više ovu poruku.